Обуховское шоссе-2, д.2 с. Ходосеевка, Киевская область

«Бути травою» Марія Некрасова

Арт-галерея «Мануфактура» запрошує поціновувачив мистецтва відвідати новий чуттєвий проект - виставку живопису Марії Некрасової "Бути травою".
В основі експозиції забарвлені олійними фарбамі емоції. В основі творчого бачення мисткині - чесність до особистих відчуттів і відвертість у їх відтворенні на полотнах.
"Кожна подія чи емоція перетворюється на образи, які втілюються на полотнах. Мої картини - це мої добрі і погані дні, коли зле і радісно, коли "на дні" або в піднесенні. Всякі відчуття - і злості, і щастя - мають своє місце. Добрі на полотнах стають приємними спогадами, як «звук» павутинки з дитинства, вони радують око; страшні і гнітючі дають паливо творенню, переплавляються в теми, які нагадують, що я зуміла, пережила..." - пояснює мисткиня.

В залах галереї експозицію сформовано за кольорами - чорний, сірий, голубий, рожевий, зелений - що стають найкращими провідниками для глядача у багатогранний світ відчуттів.
Виставка Марії Некрасової "Бути травою" відкрита для поціновувачів містецтва в липні та серпні 2024 року в арт-галереї «Мануфактура».

Вхід вільний!

Адреса: Обухівське шосе, 2
Час роботи: пятниця, субота, неділя з 12.00 до 17.00
Інформація за тел.: +38 (044) 200-97-47
E-mail: pr.art.manufactura@gmail.com

18.08.2024
ЧАСЫ РАБОТЫ:
Пн-Вс с 11:00 до 20:00
Обуховское шоссе-2, д.2 с. Ходосеевка, Киевская область

ЧАСЫ РАБОТЫ:
Пн-Вс с 11:00 до 20:00

ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАС

Будьте в курсе последних новостей и трендов