Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосівка, Київська область

«Інша реальність» Таня Василенко

1920х660.png

22 серпня арт-галерея Мануфактура відкриває новий арт-сезон та запрошує гостей на відкриття виставки «Інша реальність» відомої української художниці Тані Василенко.

Динамічний розвиток світу навколо, глобальні метаморфози природи, екологічні зміни – все це надихнуло мисткиню на створення нової серії робіт. Завдяки використанню абстрактних прийомів, об`ємності, поєднанню чуттєвої експресії і асоціативних образів, авторка зобразила іншу картину реальності. Де природа – це інтуїтивний простір, який говорить з людиною своєю мовою.

Зупиніться на хвилину та відчуйте, як пульсує серце всесвіту у кожній картині, прийміть запрошення на діалог, прогуляйтеся її абстрактно-флористичними лабіринтами. І лише, піддавшись цій ледве вловимій магії, зможете пізнати закодовані послання. Саме в цей момент художниця постає певним провідником, майстром візуального контакту, перекладачем тонких енергій світу.

«Я бачу, як природа видозмінюється, багато видів рослин зникають через забруднення екології, ландшафти змінюють свою структуру через діяльність людини та трансформацію клімату. Саме тому у своїх картинах я намагаюсь зафіксувати мить природи, яка в майбутньому може не повторитись. Мої роботи - це своєрідний літопис краси та життя, написаний абстрактною мовою для майбутніх поколінь» - каже Таня Василенко.

Сміливі сюжетно-композиційні рішення, зухвале поєднанням кольорів, інноваційне технічне втілення надає кожній роботі впізнаваності та самобутнього звучання. Такі «живі» і насичені, вони стануть стильним акцентом у будь-якій оселі, прикрасять офіс або послугують приємним подарунком.

Таня Василенко народилась 11 травня 1977 року у м. Києві. Закінчила Київську державну академію декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука. Членкиня Національної спілки художників України.

Весь свій творчий шлях художниця сміливо експериментує та шукає нові шляхи втілення ідей. Її візитівкою є авторська техніка «об`ємного живопису». Саме за рахунок цього створюється ефект тривимірної реальності, що дозволяє глядачеві відчувати картини глибше.

Роботи Тані Василенко брали участь у безлічі групових і персональних виставок в США, Європі, Китаї, Японії, Росії та Україні. Крім того, були представлені Saatchi Art в двох арт-ярмарках The Other Art Fair. Значна частина картин займає почесні місця в приватних і музейних колекціях України та інших країн світу.

Мисткиня є організатором фестивалю «Talent Energy Fest» і засновником Художньої школи живопису і малюнка «Санта Декор» у м. Києві.

 

Виставка триватиме з 22 серпня по 22 жовтня.


Вхід вільний!


Адреса: Обухівське шосе, 2

Час работи: щоденно з 11.00 до 19.00

Інформація за тел: +38 (044) 200-97-47

E-mail: pr.art.manufactura@gmail.com

20.08.2020
ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00

Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосіївка, Київська область

ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00

ПІДПИШИТЬСЯ НА НАС

Будьте в курсі останніх новин і трендів