Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосівка, Київська область

Відкрито Центр Онкології

Медичний Центр "Клініка Мануфактура" відкрив повноцінне онкологічне відділення для комплексного лікування раку.

Клініка Мануфактура Онкологія (1).jpg

Серед багатьох інших онкологічних клінік Києва ми надаємо всі необхідні умови як пацієнтам, так і висококваліфікованим лікарям-онкологам для проведення якісного та ефективного протипухлинного лікування більшості видів раку за міжнародними протоколами.

 Клініка Мануфактура Онкологія (5).jpg

В Центрі онкології Клініки Мануфактура працює хімієтерапевтичне відділення з можливістю отримання курсів таргетної та імунотерапії. Відділення радіотерпаії оснащене новітнім лінійним прискорювачем, що підтримує всі сучасні методики променевої терапії та радіохірургії. Ми також проводимо хірургічне видалення пухлин будь-якої локалізації.

 Клініка Мануфактура Онкологія (3).jpg

Наші лікарі проходять додаткове навчання та стажування закордоном, втілюють кращі медичні практики та націлені на успіх у боротьбі з хворобою кожного пацієнта.

Клініка Мануфактура Онкологія (4).jpg

Наші пріоритети - максимально ефективна терапія, що базується на точній діагностиці раку та індивідуальному перебігу захворювання. Кожен пацієнт - це окрема боротьба та зусилля всієї команди лікарів. Індивідуальний план лікування складається, як прийнято в міжнародній онкологічній практиці, за висновками мультидисциплінарного онкологічного консиліуму - фахівців онкологів, клініцистів, радіотерапевтів, онкологів-хірургів та лікарів вузьких спеціальностей, які приймають зважене та обґрунтоване рішення у виборі методів та лікувальних курсів, які підходять пацієнту в його випадку.

Клініка Мануфактура Онкологія (2).jpg


В нашому центрі можна пройти курси променевої терапії за направленням онкологів з інших медичних закладів, уточнюючу діагностику та паліативне лікування і медичний супровід пацієнтів хворих на рак, що проходять протипухлинне лікування в інших центрах. Незалежно від стадії онкологічного захворювання, загального стану хворого, отриманого раніше лікування, ми готові прийти на допомогу.

Більше про наші можливості та практику читайте за посиланням: Центр онкології



26.01.2024
ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00
Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосіївка, Київська область

ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00

ПІДПИШИТЬСЯ НА НАС

Будьте в курсі останніх новин і трендів