Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосівка, Київська область

«Наодинці» Вікторія Адкозалова

Живопис

30 січня арт-галерея «Мануфактура» презентує виставку живопису «Наодинці». Автор представлених робіт ­– молодий український сучасний художник Вікторія Адкозалова.

Цією експозицією Вікторія пропонує глядачеві вступити в діалог з мистецтвом, залишитися з ним наодинці. Своєю творчістю автор прагне осягнути найпотаємніші почуття, тонко втілити палітру емоційних станів, осягнути таємницю переживань, і, тим самим, звернутися до внутрішнього світу глядача, знайти відгук у його душі. Мистецтво дозволяє і самій художниці залишитися наодинці з його творчою силою.

Експозиція «Наодинці» представлена ​​двома живописними серіями, над якими продуктивно працює молодий автор протягом останніх років – жіночими монохромними портретами «Fragile» і зооморфними образами «Тіні незабутих предків». Основний художній прийом – гротеск, за допомогою якого Вікторія втілює в образах людини або ж тварини цілісну картину світу, оголюючи духовний взаємозв'язок всього живого на Землі. Одночасно, образ жінки є лейтмотивом «Наодинці»: «Жінка для мене – Всесвіт. Її емоційні стани і почуття в красі моменту змушують відмовитися від кольору і деталізації зображення, персоніфікації осіб, залишаючи глядачеві на роздуми лише художній образ », – пояснює Вікторія.

Вікторія Адкозалова народилася 3 жовтня 1987 р Феодосія. Закінчила художню школу ім. І. К. Айвазовського (2002), Херсонський національний технічний університет, де вивчала дизайн і живопис під керівництвом відомої української художниці Галини Сорохан. З 2009 року активно займається професійною творчою діяльністю і продовжує навчання в Національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова на факультеті музичного мистецтва. Вікторія учасник і переможець багатьох національних і міжнародних художніх виставок і конкурсів. Працює в техніках живопису, графіки, VR-арту та інсталяції. Брала участь у створенні VR-фільму «Нова чутливість» для проекту Blockchain Art Hackathon. Твори художниці були відібрані міжнародним журі для проектів Ukrainian Art Week; Ukrainian contemporary women's art fest; «ОДНОГО РАЗУ ПІСЛЯ» в Музеї історії міста Києва. Роботи Вікторії поповнюють приватні зібрання в США, Гонконгу, Німеччини, Австрії, Франції.

 

Виставка триватиме з 30 січня по 25 березня.

Вхід вільний!

Адреса:  Обухівське шосе, 2

Час работи:  щоденно з 11.00  до 19.00 

Інформація за тел: +38 (044) 200-9747

E-mail: pr.art.manufactura@gmail.com

04.03.2021
ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00
Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосіївка, Київська область

ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00

ПІДПИШИТЬСЯ НА НАС

Будьте в курсі останніх новин і трендів