Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосівка, Київська область

Незабаром відкриття Max&Co.

1920х660.jpg

Max&Co (Макс енд Ко) - італійський бренд модного одягу для молоді. Спочатку був лінією модною молодіжного одягу, що належить компанії Max Mara (Макс Мара). З 1980 року марка Max&Co (Макс енд Ко) вважається самостійним брендом. Випускає жіночий одяг, взуття та модні аксесуари.

Перший брендовий бутік марки Max & Co (Макс енд Ко) був відкритий в 1986 році. Від своєї первісної марки (Max Mara) Макс енд Ко відрізняється в першу чергу ціновою політикою. Ціни в магазинах значно нижче, ніж у фірмових бутиках від Макс Мара. Це обумовлено купівельної категорією. Справа в тому, що лінія, а нині самостійний бренд Max & Co (Макс енд Ко) розрахований на молоде покоління модних дівчат. Відповідно стиль марки більш гламурний в порівнянні з маркою «прародителькою». При чому якість, не дивлячись на те, що це вже самостійний бренд залишилося на колишньому високому рівні, тому що всі моделі отшиваются на тих же італійських фабриках, що і раніше.

Бренд вважається ультра сучасним ще й тому, що його дизайнери строго стежать за всіма модними новинками. У виконанні моделей задіяні найсучасніші технології і використовуються нові матеріали, що робить річ актуальною на сьогоднішній день.
Зимові колекції марки Max&Co (Макс енд Ко) орієнтуються не тільки на м'які Європейські зими, але і на суворі погодні умови. У бутиках бренду ви можете купити високі шкіряні чоботи, пуховики, теплі сукні з натуральної вовни, кашемірові джемпери і пальто.

Бренд розрахований на юних і молодих леді романтичних і гламурних. Саме ця марка не випускає модний одяг для чоловіків, вона орієнтована виключно на дівчат.
Особливість: політика марки не допускає продажу своїх виробів в магазинах, які не є бутиками фірми.

У колекціях бренду з'являються не тільки приречені на комерційний успіх речі, популярні тенденції сучасного світу моди поєднуються з класикою, і при цьому тут експериментують з новими матеріалами і формами, створюючи часто новаторські екстравагантні і незвичайні речі.

www.maxandco.com

14.09.2020
ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00
Обухівське шосе-2, буд.2 с. Ходосіївка, Київська область

ГОДИНИ РОБОТИ:
Пн-Нд з 11:00 до 20:00

ПІДПИШИТЬСЯ НА НАС

Будьте в курсі останніх новин і трендів